Saturday, February 16, 2008

Problema s-a rezolvat

3 comments:

Mickey said...

nu e rezolvata, e doar un pic indreptata!

nu e sa cazi pe spate dar fata de cealalta asta macar e un pic...mai normala si mai putin kitschioasa!

ehh...sa fie!

alex said...

:) Nu stiu daca s-a rezolvat… Pe blogul dlui Hrib apar doua propuneri de coperta… nu se spune nicaieri care dintre cele doua va fi cea finala, sau daca vreuna va fi cea finala.
Interesanta dezbaterea, dar prea putin constructiva, dupa opinia mea. Raportarea la Vox Populi e utila in masura in care aceasta furnizeaza argumente pertinente si nu doar adjective sau comparatii (... majoritare, din cate am remarcat in cazul de fata). Ce nu inteleg, este violenta verbala cu care s-a tratat acest subiect... atata pasiune „toxica” (scuzati adjectivul) pentru o propunere de coperta? Sunt de acord ca „ambalajul” aduce plus valoare produsului, insa ca cititor voi cumpara cartea in primul rand pentru continut... sigur, cei pasionati de grafica de carte au toate motivele sa opereze o selectie mai riguroasa si in functie de acest criteriu... imaginea copertei.
Pana la urma decizia de a alege o coperta sau alta depinde foarte mult de modul in care o editura vrea sa pozitioneze cartea si nu cred ca ar trebui sa ne suparam din cauza asta... :)

Anonymous said...

mie-mi pare chiar faina
nu stiu cat de buna e alegerea pentru piata, dar chiar imi place

 

Free Blog Counter